Hvorfor begynne med bilcross?

Det finnes en rekke grunner til at du skal begynne med bilcross, i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor.

Hva er bilcross?

Dette er en type motorsport som kjøres på baner. Du kan begynne å trene til å kjøre bilcross når du er 15 år gammel og du kan begynne å kjøre løp når du blir 16 år. Dette regnes som den rimeligste formen å drive med billøp på, noe som gjør den veldig populær blant den yngre generasjon.

Grunner til å begynne med bilcross

Det å drive med billøp er veldig givende og det gir deg absolutt utløp for spenningstrangen din. Det å kjøre fort på bane er utrolig spennende og det å vinne løp kan gi deg en utrolig boost. Du blir også en del av et utrolig miljø og du kan reise land og strand rundt.

Hvorfor er det å kjøre bilcross billig?

Grunnen til at det regnes som billig er at alle biler selges på tvangssalg etter at løpene er over. Dette betyr at du legger inn bud på bilen du vil kjøpe og hvis du blir trukket ut av loddtrekningen vil du kunne få kjøpe bilen. Du kan også legge inn bud på din egen bil. Du kan legge inn bud på flere bilder. Siden dette er fastpris, så lønner det seg altså ikke å legge masse penger inn i bilen ettersom bilen din da vil bli solgt. Derfor er det en gøy sport å være en del av, fordi det er fokus på prestasjon og ikke nødvendigvis hvem som har den største lommeboka.

Er du interessert i bilcross? Da er det bare å ta kontakt. Det finnes en rekke forbund som kan fortelle deg hvor den nærmeste banen er og når neste trening er. Hvorfor ikke bare sette i gang nå?