Moderne motorsport

Det som er sikkert er at det er utrolig mye utvikling i motorsport. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Hva er moderne motorsport?

Noe som er sikkert er at sikkerhet er mer og mer i fokus for hvert år som går når det kommer til motorsport. Vi som kjenner til historien i motorsport vet jo at det er altfor mange sjåfører som har mistet livet sitt i tragiske ulykker. Derfor er moderne motorsport mer opptatt av å hindre dette i å skje.

Teknologi

Det som er spennende er at mer og mer teknologi blir involvert i motorsporten. Mange velger å filme innenfra bilen slik at de kan bruke dataen de får fra dette til å analysere kjørestilen sin. Dette brukes faktisk både i bilcross og helt til rally.

Vi har jo skrevet en del om de mest kjente sjåfører innenfor motorsport. Det finnes jo utrolig mange, så kanskje vi må skrive om litt flere også? Vi tror at mange sjåfører fra tidligere tider kunne ha likt forandringene når det kommer til sikkerhet og ikke minst til hvordan teknologien kan brukes i dag.

Analyse

Det er en større og større del av motorsporten. Mange ansetter analytikere til å forstå hva som går galt når og hva som er bra når. Dette gjør at denne informasjonen kan gjøre sjåføren til en bedre sjåfør. Det kan også være med på å gjøre bilsporten bedre.

Kjøretøy

Det kommer flere og flere kjøretøy på markedet. Kanskje vi ser elektriske biler på banen snart?

Det som er sikkert er at moderne motorsport kommer lengre og lengre for hvert år som går. Det er utrolig spennende å se på utviklingen. Kanskje vi kommer til å se enda flere motorsporter i årene som kommer? Hva tenker du om det? Hva slags motorsport tenker du at er fremtidens motorsport?