Se på billøp

Det er en masse ting som er ganske fascinerende med internett, og bruken vår av den. Du har som du vet mulighet til å lære bortimot alt som finnes i verden, om du bare vet hvor du skal lete. Det finnes informasjon om alt mulig, noe som jo i seg selv kan være farlig. Poenget her er ikke det, men det faktum at man kan finne ut av hvordan man lager bomber bør få det til å ringe noen alarmer et eller annet sted. Noe mer lovlig enn annet naturligvis og det er jo slik at om du vil se et billøp som blir holdt et eller annet sted, så er det sannsynlig at du kommer til å finne det.

Billøp er jo også noe som er veldig populært, over hele verden så det å finne en stream fra en eller annen tilbyder klarer man nok. Det finnes jo sider som man kan skape en konto hos, og som har bortimot alt du kan ønske deg av sport og arrangement som du kan se på. Det største av fokuset på streamer ligger naturligvis på fotball, fordi det er den aller mest populære sporten. Men seriøse sider tilbyr også andre idretter og sporter, spesielt bettingsider. Det er jo også som seg hør og bør føler vi, da mange spiller på slike ting og det er jo naturlig å kunne tilby sine spillere en visuell opplevelse også. Sider som Unibet har alltids en lenke til slike ting, så det er bare å besøke de for å se hva de kan tilby deg. Da Unibet tilbyr både casinospill og sportsbetting så kan du tilfredsstille alle dine behov på et enkelt sted. Det er ikke alle sider du kan gjøre det på altså. En side som Dplay er et annet alternativ som tilbyr mye ulike når det gjelder biler. For å sende billøp så koster det jo mer, på grunn av lisenser så klart.

Tidligere så fantes det ikke så mange alternativ på nettet, da det meste befant seg på tv. Om du ikke hadde det tilgjengelig på tv betød det som oftest at du ikke kunne se det. Det er sånn det var med Formel 1 for eksempel, da norske tv-kanaler ikke alltid har hatt rettighetene til det. Det gjør det jo problematisk for seere som er veldig interesserte. Et lignende problem ser man med engelsk fotball. På lørdager kl. 16.00 så er det en begrensning som sier at man kan bare vise en kamp på det tidspunktet. Det betyr at ingen kamper får bli vist, utenom en valgt en. Så om du har TV2 og ditt favorittlag spiller, men et annet lag blir prioritert så får du altså ikke se kampen. Det er ganske dumt for seeren, som faktisk betaler lovlig for et produkt, og egentlig ikke får en tilfredsstillende opplevelse. Da ser man at mange tyr til ulovlige streams, og kan man kan faktisk ikke klandre de heller. Det er ikke slik at de er uvillige til å betale, men de får det rett og slett ikke, det de har betalt for. Nå har de dog lagt opp andre kamptider, slik at de kan fordele kampene på andre tidspunkt.

Det samme ser man er tilfellet med bilsport, fordi det er et ganske begrenset tilbud. Da er ikke problemet du som seer eller kunde, men heller tilbudet man har. Det hadde jo vært gøy om man kunne få en lignende interesse i Norge, men det er vanskelig å forestille seg at det skal skje. De eneste som har et lite håp er WRC og Formel 1, men selv de blir smågutter her i Norge i konkurranse med fotball og vintersport. Men om du vil så er det massevis av bettingsider du kan registrere deg på, slik at du får den muligheten til å se på det beste innen bilsport. Samtidig kan du jo tjene penger på det, så det er ikke dårlig bare det.