Unge norske bilførere

Det går som regel ett sukk gjennom forsamlingen når man skal snakke om begavelsene til våre unge, lovende. De sluntrer unna oppgaver, de er ute til langt på natt og sover til langt på dag. De er uflidde og lukter vondt. Men det fins likevel en hel skokk spennende bilførere som også har den egenskapen at de er norske. Her skal vi se på noen av de kommende stjernene.

Oliver Solberg

Denne kruttønna av en rallyfører har fått alle gudegavene direkte inn med morsmelka. Det kan man se i Unibet TV Norge program Team Solberg. Det er ikke rart at Oliver skulle velge å begynne å kjøre heller.

Far Petter og onkel Henning er ikke de eneste i familien som har store bragder bak rattet, for både mor og søskenbarn har utmerket seg. Målet hans er selvfølgelig å bli verdensmester i WRC Rally, slik som faren ble i 2003 etter en dramatisk avslutning.

Dennis Olsen

Dennis er vokst opp ikke langt unna Solberg-gutta, og er en ekte race-kjører. Til tross for hans unge alder, har han plassert seg høyt oppe på listene. Han har en egen Porsche GT3 som han farter rundt på europeiske baner med.

Dennis ønsket egentlig å bli formel 1 kjører, men nåløyet her er ekstremt lite og krever enorme summer gjennom mange år.

Dennis Hauger

Da står det litt bedre til med navnebroren med etternavn Hauger. Dennis Hauger er en fremadstormende norsk idrettsutøver. Med seier i den italienske Formel 4-serien i 2019, satte han virkelig navnet sitt på blokka. Og gutten er bare så vidt fylt 17 år.

Dennis Hauger har som mål å bli en Formel-1 kjører i løpet av noen år, men det kan kreve enormt mye av han og støtteapparatet. Likevel ser han fram til å kjøre F3 serien som går på kjente baner verden over.